Сезонът на близнаците настъпи с шеметна мощ и логиката смирено отстъпи място на куриоза. 

Импулсивни, чаровни, забавни и открито чалнати - нашите вдъхновители се отличават с характер, изобилстващ както от положителни, така и от отрицателни черти. Разбира се, отрицателните са спорни, а положителните - още по-спорни. И ако приемем, че спорът е основен генератор на ендорфин в живота на тези рожби на хаоса, то едва ли ще се изнанадете да разберете, че те са повече от горди с парадокса. 

В чест на най-противоречивите и неразгадаеми представители на зодиака, днес събираме на едно място всичко за зодия близнаци. А в чудноватия ни списък ще откриете малки парченца от пъзела, който така или иначе никога няма да успеете да сглобите. 

1. Девиз на зодия близнаци

Девизът на зодия близнаци е изключително симплистичен и звучи така:

“Животът е епистемологично комплициран и трудноподатлив на онтологични генерализации в резултат от дуалистичното естество на психосоматичните и натуралистично-метафизични предикати на диференцираните предпоставки, установяващи фундамента на субективните ни възприятия спрямо потенциално несъществуващата обективна реалност в отрязъка от време-пространството, в което ми е мега скучно.”

В случай, че изпитвате каквито и да било неудобства при тълкуването на тази житейска философия, имаме една добра и една лоша новина. Добрата е, че статистическият шанс да не сте единствени е много висок. А лошата - че да разберете какво се случва в главата на близнаците е задача със сходна трудност. 

2. Съдбата на зодия близнаци

Някои известни личности зодия близнаци днес са например Джони Деп, Анджелина Джоли, Новак Джокович, Кание Уест… Както впрочем и Джорджано, Доналд Тръмп, Бойко Борисов, Румен Радев, Борис Джонсън и Виктор Орбан.

В исторически план до тях стоят Тупак, Мерилин Монро, Ане Франк, Ричард Вагнер, Платон, Пушкин, Муамар Кадафи… И Джак Изкормвача.

И макар тази кратка прелюдия да не може да очертае един типичен за зодия близнаци характер, тя може да ни посочи много ясно съдбата им. А именно - да лъкатушат между лаврите и паденията толкова успешно, че дори по някакъв начин да заличат разликата между двете. 

3. Любов, ревност и съвместимост

Ако решим да правим роматично-сантиментална характеристика на зодия близнаци, ще се наложи да се върнем към Анджелина Джоли и Джак Изкормвача. Тези природни феномени са точно толкова магнетични, колкото и потенциално взривоопасни - защото дори Георги Христов би завидял на неделимия кръговрат, в който Близнаците преплитат черно и бяло. 

Иначе казано - близнаците не са съвместими с никого, дори и със самите себе си. В същото време, те могат да привлекат неудържимо представителите на всеки друг знак, особено при наличие на самодеструктивни тенденции и склонност към непремерен риск от разбито сърце. 

4. Най-подходящите камъни и талисмани за зодия близнаци

Ако търсите перфектния подарък за зодия близнаци, вероятно вече имате чай за забавяне на темпото. Можете да го комбинирате с различни допълващи мета аксесоари, съвместими с темперамента на мъжа или жената зодия близнаци, а именно:

  • Камъни: предимно големи, тежки и заострени. Няма значение дали ще изберете лунен камък, перла или обсидиан - важното е да може да се използва за самоотбрана в случаите, в които близнаците отново са си създали кръвен враг без дори да разберат. 
  • Талисмани: електрошок, силни транквиланти, ваучери за психотерапия и хипнотерапия, сборници с древни окултни практики, визитка на добър адвокат, комплект за оцеляване, билет за Дубай. 

Разбира се, нито един от тези артикули не би подействал положително сам по себе си, затова ви съветваме да ги купувате само заедно

5. Как да впечатлите представител на зодия близнаци?

За щастие, това е много просто. Достатъчно е да рецитирате изящна поезия на мандарин докато танцувате сиртаки под звуците на Прокофиев и съблазнително почесвате веждата си с лакът. 

Тази кратка прелюдия ще спечели вниманието на близнака за около две секунди и половина, след което ще ви се наложи да бъдете малко по-креативни. Съобразете стратегията си с интересите и влеченията на конкретния близнак, когото се опитвате да спечелите, а след това я адаптирайте към всички негови версии. 

Това може да ви отнеме около седем години, но пък за сметка на това няма да си заслужава. 

Екипът на Vireo.bg ви пожелава стоицизъм, непоклатимост и самоотверженост - защото има само едно по-лошо нещо от това да си имаш вземане-даване с близнаци, и то е да си нямаш!