Хиляди клети дами по земното кълбо рано или късно се сблъскват с мъжа овен в любовта. Освен, че са достойни да получат искреното ни съчувствие и моралната ни подкрепа, те често имат нужда и от практически отговори на много съдбоносни въпроси, включително и как се влюбва мъжът овен

Тази енигма е подхранена от факта, че любовта на овена е трудно различима от останалите му състояния, а именно: силна раздразнителност, бурни нервни изблици, мощни изстъпления, драматично недоволство, язвителност и лека до средна форма на агресия. 

Затегнете коланите и сложете каските, защото днес описваме процеса на влюбване при представителите на зодия овен. Материалът категорично не се препоръчва за хора със слаби нерви и ранима психика

 1. Демонстрира необичайно силно раздразнение

Как да разберем дали мъж овен ни харесва? Много просто - ако имате чувството, че иска да пие вино от черепа ви, вероятността да сте попаднала в полезрението му е много висока. 

В първата фаза на любовния трепет, мъжът овен удостоява присъствието ви с неуместни коментари, обидни ремарки, непредизвикана злъчност и подчертана арогантност. Колкото по-зле се държи, толкова по-сигурно е, че си пада по вас. 

 1. Удря ви с тояга по ключицата

В следващата фаза на влюбването, овенът пристъпва от вербална към физическа агресия. Сред най-често срещаните манифестации на привличане от негова страна са например:

 • Удря ви с ратанова пръчка в ключицата;

 • Вкарва ви закачлив юмрук в зъбите;

 • Чупи ви носа с паве, обрисувано със сърчица;

 • Размазва ви физиономията със секси винкел;

 • И т.н.

Как да се държим с мъжа овен в тази ситуация? Нямате много опции - или го подвеждате под съдебна отговорност, или си събирате зъбите от пода и играете. 

 1. Пази най-креативните си обиди специално за вас

Какви жени харесва мъжът овен? Такива, които знаят повече и по-необикновени псувни от него. Иначе казано - в третата фаза, любовната игра се състои предимно в надцакване с вулгарности, обменени яростно и безразборно.

Усетите ли, че овенът има специална селекция от обидни думи, запазени само за вас - то вие вече определено сте с единия крак в сърцето му. 

 1. Страстно изважда раменната ви става

Мъжът овен обича силно. Буквално!

Във фазата на първите физически интимности, имайте грижата да носите в себе си минимум няколко броя подръчни шини, гипс, бинт и силни болкоуспокоителни. Ако успеете да преживеете първата целувка без отворени рани и първото гушкане без извадена раменна става, това може да означава само две неща. Или вие също сте зодия овен, или просто той не ви харесва достатъчно.

 1. Ревнува ви от златната ви рибка

Вече сте унижена и оскърбена, липсват ви два зъба, а самоуважението ви е паднало с няколко ценни пункта. Време е за най-добрата част: ревността на овена.

В срок между един час и един ден след първата целувка, характерната за мъж овен ревност ще нахлуе, за да отведе агонията на едно изцяло ново ниво. Той ще се отнася мнително към отношенията ви с вашата златна рибка - вероятно защото знае, че тя има значително по-висока култура на комуникация от него.

Казано кратко и ясно: каквото и да направите няма да е достатъчно, а когато и да му теглите майната, все ще е късно. 

 1. Къса дрехата си и крещи неразбираеми слова

В следващата фаза, мъжът зодия овен вече е опиянен от любовта си - и възпламенен от ревност от златната рибка, ще започне да манифестира всички свои психически отклонения все по-еднозначно.

Често срещани в този етап са гледки като скъсани връхни дрехи, нечленоразделна реч, пулсиращи вени на челото, забити в стената чаши и старославянски клетви, изревани с пламенен поглед, вперен предизвикателно в небето

Щом сте стигнали до тук, пътят назад е по-дълъг, отколкото пътят напред. 

 1. Мрази ви

Мислите, че най-сетне мъжът зодия овен ви обича? В това можете да сте сигурни само, ако е налице един задължителен фактор - той очевидно ви мрази в мозъка на костите си. Смятате, че това е противоречие? Любовта на овена не търпи наивност, а вие трябваше да сте си научили урока още между втора и четвърта фаза. 

Е, какво правите от тук насетне? Освен да се заредите с един кашон “Чай за справяне с гнева”, можете да се запасите също така с търпение, емпатия, любов и самоотверженост - защото единственото по-лошо от това да имаш мъж овен, е да нямаш мъж овен.