Каквото и да се каже за зодия везни, то никога няма да е достатъчно. Същевременно, ще бъде и прекалено. Ще бъде многословно, но вероятно няма да съдържа никаква категорична информация по същество. Или пък ще бъде толкова объркано и неорганизирано, че ще ви причини остри пристъпи на мигрена. 

И все пак - в навечерието на сезона на везните, ние си поставяме една изключително амбициозна задача. Да кажем ВСИЧКО за зодия везни и да създадем ВЕЧНИЯ хороскоп за тези сюрреалистични въздушни същества. 

Точно така - стига вече дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи за везни! Това е просто губене на време. Редовете по-долу са валидни за всеки ден, час, месец, година, десетилетие и столетие от живота на везната. Те са вселенски, циклични, неизменни и актуални до края на времето.

А ето и какво да очаквате през целия си живот!

Зодия везни днес

Когато и да четете това, настоящият дневен хороскоп за зодия везни предвещава един изключително куриозен ден. Разбира се, за това не е отговорен нито денят сам по себе си, нито планетарните ви аспекти спрямо асцендента във втория дом на третия елемент. За това сте си отговорни ексклузивно вие, и по-конкретно - талантът ви да превръщате всичко в куриоз.

Днес ще се сблъскате с неочаквани ситуации както в личен, така и в професионален план. Това е логично, защото за вас всички ситуации са неочаквани, а дори и очакваните будят известно объркване. Има вероятност объркването да прерасне в истинска бъркотия, а бъркотията - в катастрофа. Това не бива да ви притеснява. Важното е, че през цялото време ще изглеждате зашеметяващо. 

Седмичен хороскоп за зодия везни

Настоящата седмица (точно както миналата, следващата и всички останали) може да ви изправи пред много трудни решения. Това, както знаете, са на практика всички решения. Подгответе се за сериозен анализ на възможностите, алтернативите и съдбоносните случайности, с които ще ви се наложи да застанете очи в очи. Това включва:

  • На коя страна да заспите?

  • На коя страна да се събудите?

  • Кой набор от бижута отива на роклята ви?

  • А каква всъщност ще е роклята ви?

  • Задължително ли е изобщо да носите рокля?

  • Всъщност, кой сезон е навън в момента?

  • Коя точно година бяхме?

  • Не е ли времето просто илюзия?

  • Не е ли всичко просто илюзия?

  • И все пак - на коя страна да заспите?

В резултат от динамиката на ситуацията, можете да очаквате една напрегната и изпълнена с обрати седмица. Започнете да планирате уикенда още от сега, след което дълго се колебайте дали сте го планирали правилно. 

Когато не издържите на това напрежение, приложете обичайната си тактика за справяне с кризисни ситуации - сипете си голям джин с тоник и сложете нещо яркорозово. 

Месечен хороскоп за зодия везни

Месецът предвещава изключително благоприятни условия за социални контакти, нови запознанства и неизследвани хоризонти. Може би е време за нова романтична връзка, нов приятелски кръг или нов начин да проявите артистичните си заложби. 

Колкото по-хаотично се разпилявате между взаимно изключващите се възможности, толкова по-близо ще останете до автентичната си същност. Звездите съветват да запазите себе си и в никакъв случай да не пропускате нито един случай да се проявите в нова светлина. 

Бъдете абсурдни и игнорирайте злите езици, които шептят, че сред най-известните лоши черти на зодия везни е именно непостоянството. Все пак, за да бъдеш непостоянен завинаги, всъщност се изисква огромна доза постоянство!

Годишен хороскоп за зодия везни

Един от малко популярните интересни факти за зодия везни е именно, че на тях всички години са им еднакви от трети клас насам. Макар и по-обременени емоционално, в същността си те са си същите - любипитни, енергични, ентусиазирани, неуморни и готови за Патиланското царство.

Това не означава непременно, че през тази година ви очакват знакови патила. Означава по-скоро, че очакващото ви може да бъде описано само чрез средствата на художествената литература. 

Единственото, което можете да направите, за да посрещнете събитията подготвени? Стига глупости. Всички знаем, че предварителната подготовка разваля цялото удоволствие от нервната криза в лицето на неочакваното. 

Вечен любовен хороскоп за зодия везни 

За зодия везни, любов е директен синоним на живот. Ето защо, всяка годна, любовният им хороскоп, девиз, мото, философия и житейско верую гласят едно и също - давай там, да има. 

Това не означава, че те са хаотични партньори или непременно са нелоялни към своите настоящи половинки. Означава нещо друго - че са постоянно влюбени във влюбването и ще направят всичко по силите си да си доставят неговия адреналин на всяка цена. 

Какво ви очаква в любовта, ако сте зодия везни? Малко смут, малко безредие, щипка илюзии, изобилна романтика, и мноооого опции...

С коя зодия си подхожда везни? 

С всички - защото вие сте родени емпати, отворени към същността на другия. 

И с никоя - защото когато всички врати са отворени, следва да направите ИЗБОР през коя да преминете. 

Можете да опитате с Чай против колебания - перфектният подарък за мъж везни, жена везни, дете везни и всяка органична материя везни. 

podarak-za-zodia-vezni-chay

Как точно да оцелеете, ако сте зодия Везни?

След всичко казано дотук, можем лесно да отсъдим, че Везни” е повече от интригуваща диагноза, под чийто знак да прекарате живота си. Тя автоматично означава една (понякога твърде) шарена действителност, подплатена с още по-шарени блянове, фантазии, музи, миражи, проекти и проекто-проекти. 

За хода на вашия живот не могат да се твърдят факти, а само да се изказват плахи и необосновани предположения. Защото - колкото и еднозначни да са нещата - вие винаги можете да им придадете поне още осем несъществуващи значения, и то още преди да сте закусили.

Най-важното, което трябва да запомните, за да успеете да се справите с битието? В никакъв случай не се опитвайте да се справяте с него. Вашата суперсила е именно да бъдете любимец на провидението - и колкото по-настоятелно не знаете какво се случва, толкова по-добре ще се случва то.