Меню
Your Cart

Чай - афродизиак Узряло удоволствие

Чай - афродизиак  Узряло удоволствие
Чай - афродизиак  Узряло удоволствие
Чай - афродизиак  Узряло удоволствие
Чай - афродизиак  Узряло удоволствие
Чай - афродизиак Узряло удоволствие

Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo

Обострящата сетивата мента, зареждащият джинджифил и „билката на безсмъртието“ – градинският чай – са малка част от естествената мощна формула на нашия афродизиак за мъже. С щипка черен пипер за отскок и парченца канела за меко приземяване, тази уникална чаена смес има силата да възбужда инстинктите и да подпомага естествената мъжка сила.

Състав: парченца канела, семена копър, парченца джинджифил, листенца розмарин, мента, кардамон, рожков, листа Дамяна, корен от женско биле, листа градински чай, черен пипер, карамфил, сарсапарила корен
Приготвяне: 10-12 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

 
23.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-RPL-BG
  • Тегло: 75.00g

Чай Афродизиак: формула и действие

По дефиниция, афродизиакът е вещество, което увеличава сексуалното желание, сексуалното удоволствие или качеството на сексуалния живот като цяло.

Най-мощните естествени афродизиаци са растения, подправки и храни, които стимулират сетивните възприятия по ефективен и безвреден начин. Те са категорично предпочитана алтернатива на синтетичните продукти и химикали, които понякога се използват със същата цел.

Ето защо, Vireo.bg Ви представя един напълно естествен афродизиак за мъже - чай “Узряло Удоволствие” съдържа 12 съставки от природата, които имат доказано положително влияние върху сексуалната функция на мъжкия организъм.

Съставките в чай афродизиак “Узряло Удоволствие”

Използваните подправки и билки афродизиаци в чай “Узряло” удоволствие са както следва:

Парченца канела
Канелата затопля, увеличава притока на кръв и повишава телесната температура. Освен всичко останало, тя намалява кръвната захар и вредния LDL холестерол, спомагайки за постигане на по-бърза и безпроблемна сексуална функция при мъжете. 

Парченца джинджифил
Консумирането на парченца или чаена запарка от джинджифил подобрява количествата тестостерон в тялото, като стимулира производството на азотен оксид и увеличава притока на кръв в тестисите.

Семена от копър
Семената от копър подобряват мозъчната функция и засилват либидото както при мъжете, така и при жените. Причината? Копърът помага на кислорода да достигне мозъка, насърчавайки нервната активност и всички процеси, свързани с нея. 

Листа от розмарин
Знаете ли, че листата от розмарин съдържат етерични масла с умерени психотропни ефекти? Разбира се, Вие няма да започнете да халюцинирате, но ще усетите повишаване на сетивността на кожата - за да изживеете специалните моменти по възможно най-пълноценния начин.  

Листа от Дамяна
Листата от Дамяна се използват като афродизиак за мъже и жени още от дълбока древност. Традиционно билката се използва за лечение на проблеми с пикочния мехур и пикочните пътища, но повишената сексуална функция определено е един страхотен страничен ефект.

Листа от мента
Добрата стара мента изостря сетивата и повишава апетита към всички видове удоволствия. Свежа, дръзка и зареждаща - тя има свойството да както да стимулира сексуалното желание, така и да енергизира тялото по естествен начин. 

Листа от градински чай
Неслучайно, градинският чай е наричан още “билката на безсмъртието”. Той повишава физическата издръжливост, и не - нямаме предвид само по време на тренировка във фитнеса. 

Корен от женско биле
Коренът от женско биле е “балансьорът” в мъжкия афродизиак “Узряло удоволствие”. Вместо бърз тонизиращ ефект, той има дълготрайно положително действие върху хормоналния баланс в тялото, а оттам - и върху правилната функция на половата система. 

Корен от сарсапарила
Доказано е, че някои от органичните съединения, открити в корена от сарсапарила увеличават притока на кръв, като по този начин подобряват фертилността и стимулират интензитета на половото влечение.

Черен пипер
Черният пипер съдържа съединение, наречено капсаицин. Известно е, че то разширява кръвоносните съдове, освобождава ендорфините (хормони на щастието) и увеличава честотата на пулса.

Карамфил
Карамфилът е една от най-ценните билки, използвана като афродизиак от векове. Консумацията на отвара от карамфил гарантира подчертано подобрение в нивото на тестостерон, повишаване сексуалната активност и положително повлияване на проблема “преждевременна еякулация”.

Кардамон
Кардамонът е ароматна подправка, използвана в народната медицина за лечение на импотентност и еректилна дисфункция. Нещо повече - той стимулира циркулацията на кръвта, повишава енергията и подобрява настроението!

Рожков
Вечнозеленото средиземноморско растение изпълнява една незаменима функция: увеличава броя и качеството на сперматозоидите при мъжете. Защото сексуалното удоволствие е неразривно свързано със сексуалното здраве!