Меню
Your Cart

Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo

Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo
Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo
Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo
Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo
Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo

Чай афродизиак Узряло удоволствие Vireo

Обострящата сетивата мента, зареждащият джинджифил и „билката на безсмъртието“ – градинският чай – са малка част от естествената мощна формула на нашия афродизиак за мъже. С щипка черен пипер за отскок и парченца канела за меко приземяване, тази уникална чаена смес има силата да възбужда инстинктите и да подпомага естествената мъжка сила.

Състав: парченца канела, семена копър, парченца джинджифил, листенца розмарин, мента, кардамон, рожков, листа Дамяна, корен от женско биле, листа градински чай, черен пипер, карамфил, сарсапарила корен
Приготвяне: 10-12 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

 
19.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-RPL-BG
  • Тегло: 75.00g

Чай Афродизиак: формула и действие

По дефиниция, афродизиакът е вещество, което увеличава сексуалното желание, сексуалното удоволствие или качеството на сексуалния живот като цяло.

Най-мощните естествени афродизиаци са растения, подправки и храни, които стимулират сетивните възприятия по ефективен и безвреден начин. Те са категорично предпочитана алтернатива на синтетичните продукти и химикали, които понякога се използват със същата цел.

Ето защо, Vireo.bg Ви представя един напълно естествен афродизиак за мъже - чай “Узряло Удоволствие” съдържа 12 съставки от природата, които имат доказано положително влияние върху сексуалната функция на мъжкия организъм.

Съставките в чай афродизиак “Узряло Удоволствие”

Използваните подправки и билки афродизиаци в чай “Узряло” удоволствие са както следва:

Парченца канела
Канелата затопля, увеличава притока на кръв и повишава телесната температура. Освен всичко останало, тя намалява кръвната захар и вредния LDL холестерол, спомагайки за постигане на по-бърза и безпроблемна сексуална функция при мъжете. 

Парченца джинджифил
Консумирането на парченца или чаена запарка от джинджифил подобрява количествата тестостерон в тялото, като стимулира производството на азотен оксид и увеличава притока на кръв в тестисите.

Семена от копър
Семената от копър подобряват мозъчната функция и засилват либидото както при мъжете, така и при жените. Причината? Копърът помага на кислорода да достигне мозъка, насърчавайки нервната активност и всички процеси, свързани с нея. 

Листа от розмарин
Знаете ли, че листата от розмарин съдържат етерични масла с умерени психотропни ефекти? Разбира се, Вие няма да започнете да халюцинирате, но ще усетите повишаване на сетивността на кожата - за да изживеете специалните моменти по възможно най-пълноценния начин.  

Листа от Дамяна
Листата от Дамяна се използват като афродизиак за мъже и жени още от дълбока древност. Традиционно билката се използва за лечение на проблеми с пикочния мехур и пикочните пътища, но повишената сексуална функция определено е един страхотен страничен ефект.

Листа от мента
Добрата стара мента изостря сетивата и повишава апетита към всички видове удоволствия. Свежа, дръзка и зареждаща - тя има свойството да както да стимулира сексуалното желание, така и да енергизира тялото по естествен начин. 

Листа от градински чай
Неслучайно, градинският чай е наричан още “билката на безсмъртието”. Той повишава физическата издръжливост, и не - нямаме предвид само по време на тренировка във фитнеса. 

Корен от женско биле
Коренът от женско биле е “балансьорът” в мъжкия афродизиак “Узряло удоволствие”. Вместо бърз тонизиращ ефект, той има дълготрайно положително действие върху хормоналния баланс в тялото, а оттам - и върху правилната функция на половата система. 

Корен от сарсапарила
Доказано е, че някои от органичните съединения, открити в корена от сарсапарила увеличават притока на кръв, като по този начин подобряват фертилността и стимулират интензитета на половото влечение.

Черен пипер
Черният пипер съдържа съединение, наречено капсаицин. Известно е, че то разширява кръвоносните съдове, освобождава ендорфините (хормони на щастието) и увеличава честотата на пулса.

Карамфил
Карамфилът е една от най-ценните билки, използвана като афродизиак от векове. Консумацията на отвара от карамфил гарантира подчертано подобрение в нивото на тестостерон, повишаване сексуалната активност и положително повлияване на проблема “преждевременна еякулация”.

Кардамон
Кардамонът е ароматна подправка, използвана в народната медицина за лечение на импотентност и еректилна дисфункция. Нещо повече - той стимулира циркулацията на кръвта, повишава енергията и подобрява настроението!

Рожков
Вечнозеленото средиземноморско растение изпълнява една незаменима функция: увеличава броя и качеството на сперматозоидите при мъжете. Защото сексуалното удоволствие е неразривно свързано със сексуалното здраве!