Меню
Your Cart

Чай Ройбос Нар

Чай Ройбос Нар
Чай Ройбос Нар
Чай Ройбос Нар
Чай Ройбос Нар
Чай Ройбос Нар

Чай Ройбос с нар Vireo

Червеният чай, наречен още “Ройбос” има позитивно действие върху нервната и сърдечно-съдовата система, подобрява вида на кожата и действа като мощен антиоксидант. Към това природно чудо, ние добавихме щипка сочен нар и парченца диви плодове, за да постигнем сладост, гъделичкаща небцето и глезеща сетивата.

Състав: чай ройбос, слез, изсушени чрез замразяване червен касис и малина, нар.
Приготвяне: 8-10 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

23.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-ROP-BG
  • Тегло: 75.00g

„Ройбос с нар“ – спокойствие, мекота, наслада

Колкото благоуханен, толкова и полезен, ройбосът произлиза от Южна Африка и е традиционно консумиран от местното население векове наред.
В продължение на столетия, хората  са намирали червения чай за благотворен и отпускащ, а съвременната наука потвърждава техните знания и ги допълва с информация за силното антиоксидантно действие, както и за още редица полезни свойства на ройбоса.

Какви са ефектите на ройбоса върху човешкото тяло?
Какво прави ройбосът толкова обичан и предпочитан сред хора от всички възрасти по цялото земно кълбо? Ето кои са най-силно изразените ефекти върху тялото, които демонстрира червения чай:
• Силен атниоксидантен ефект – ройбосът предпазва клетките от влиянието на свободните радикали и спомага за ускорено освобождаване на организма от нежеланите токсини
• Успокоително действие – топлата отвара от ройбос има нежно отпускащо действие, поради което ройбосът влиза в състава на редица вечерни чайове 
• Подобряване на вида на кожата, ноктите и косата – алфа хидрокси киселините, признати с благоприятното си действие върху кожата, създават забележителаната ефективност на ройбоса в посока редуциране и предотвратяване на бръчките и неравностите по кожата. 
• Позитивно действие върху нервната и сърдечно-съдовата система – ройбосът подобрява притока на артериална кръв и прочиства от нежелани вещества, способни да запушат кръвоносните съдове. Редовното пиене на чай от ройбос води до подобряване на леките депресивни състояния, редуцира стреса и спомага за доброто състояние на нервната система.
• Подпомагане на храносмилането и облекчаване на мускулни болки – ройбосът има свойството да „успокоява“ мускулното напрежение, като редуцира възбудата на мускулната тъкан. Това му действие важи в пълна сила и за стомашните мускули. Отпускането и правилното функциониране на гладите мускули на стомашно-чревния тракт са основна предпоставка за облекчаване на състояния като колити, констипация, газове, киселини, и т.н.

„Ройбос с нар“ – симфония от вкусове
Към основата от червен чай ройбос, ние прибавихме още няколко специално подбрани плодови и билкови съставки, които да обогатят вкуса му и да подчертаят неговата сладост.
Люспи от нар, слез, изсушени чрез замразяване червен касис и малина – това е нашата рецепта за спокойствие, мекота и наслада.
Чаената смес „Ройбос с нар“ е  подходящи за малки деца, бременни жени и хора от всички възрасти. Тя няма никакви противопоказания, не съдържа кофеин и може да се консумира по всяко време на денонощието, включително и като отпускащ вечерен чай.
„Ройбос с нар“ не съдържа изкуствени оцветители, аромати, или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество. Чаят няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем.