Меню
Your Cart

Чай за отслабване Елеганс

Чай за отслабване Елеганс
Чай за отслабване Елеганс
Чай за отслабване Елеганс
Чай за отслабване Елеганс
Чай за отслабване Елеганс

Чай за отслабване Елеганс

Комбинацията от зелен и бял чай ускорява метаболизма, стимулира изгарянето на мазнини и намалява нивата на холестерола.

Погрижете се за перфектната си фигура, докато се наслаждавате на изтънчения аромат на китайски зелен чай, обогатен с нежни жасминови нотки и парченца ароматна ягода.

Състав: Китайска Сенча и Сребърни игли (93%), жасминов цвят, изсушени чрез замразяване парченца ягода
Приготвяне: 3-5 минути
Температура: 75-80°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай за отслабване.

23.50 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Каталожен номер: T-ELE-BG
 • Тегло: 75.00g

Чай за отслабване “Елеганс” - естественият начин за подпомагане на борбата с килограмите

Тези от вас, които се борят с излишните килограми знаят, че не съществува “невероятно чудо”, което магически да стопи излишъците по естествен и здравословен начин. Ето защо, ние няма да ви убеждаваме в съществуването на еднорози.

Вместо това, създадохме една семпла, здравословна и естествена чаена смес, която може да стимулира постигането на по-бързи и по-дълготрайни ефекти за тези от вас, които вече правят усилия да подобрят формата на тялото и здравето на организма си. 

Съставките на нашия ефикасен чай за отслабване “Елеганс” са билки и плодове с доказан положителен ефект по отношение на понижаване на теглото. В комбинация с достатъчно движение и интелигентно поемане на здравословни храни, тази чаена смес може не само да ускори постигането на задоволителни резултати, а и да го направи по един нежен, природосъобразен и доставящ удоволствие начин.  

В какво точно се изразява действието на зеленият чай за отслабване “Елеганс”?

Основните съставки на сместа “Елеганс” са бял чай и зелен чай сенча за отслабване, които съставляват около 93% от цялото съдържание на продукта. В останалите 7% влизат нежен жасмин и изсушени чрез замразяване парченца ягода. Така създадената комбинация демонстрира следните много ценни свойства:

●    Помага за естественото ускоряване на метаболизма;

●    Засилва темпото на изгаряне на калории в тялото;

●    Стимулира изгарянето на мазнини и повишеното разграждане на мастна тъкан;

●    Намалява нивата на “лош” холестерол и увеличава “добрия” HDL-холестерол в кръвта;

●    Намалява абсорбцията на до 30% от въглехидратите от червата в кръвта;

●    Води до слабо увеличение в инсулиновата чувствителност;

●    Редуцира мускулния дискомфорт след физическо натоварване или натоварена тренировка.

Други лабораторно доказани ползи от приема на зелен и бял чай за отслабване включват подобрен отговор на имунната система, намален риск от злокачествени образувания, ускорени противовъзпалителни процеси и положителен ефект върху мозъчната тъкан.

Какво още трябва да знаете за отслабването с чай “Елеганс”?

 • Чай за детоксикация и отслабване “Елеганс” няма никакви противопоказания, подходящ е за хора от всички възрасти и може да се консумира редовно по всяко време на денонощието.
   
 • Зеленият чай има естествено съдържание на кофеин. Препоръчителната дневна доза за деца до шест годишна възраст е не повече от една чаша дневно, съобразно препоръките за прием на кофеин. За деца над шестгодишна възраст, тази доза може постепенно да се увеличава, докато за възрастни дневният лимит е осем чаши дневно, а оптималният прием - около две чаши дневно. 
   
 • Здравословна и безкофеинова алтернатива на зеления чай е ройбосът, или т.нар. “червен чай” - основна съставка в нашият вечерен чай “Сладки сънища”, подходящ за деца и възрастни.
   
 • Детоксикиращ чай за отслабване “Елеганс” не съдържа никакви изкуствени оцветители, аромати, есенции или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество.
   
 • Слим чаят за отслабване “Елеганс” няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем. Той е създаден, за да стимулира постигането на по-бързи резултати в борбата с килограмите, но не би имал ефект, ако не се храните здравословно и не се движите достатъчно.

Екипът на онлайн магазин за луксозни чайове Vireo ви желае здраве на духа, здраве на тялото и здраве на ума - защото чистата отвътре създава красотата отвън!