Меню
Your Cart

Чай Детокс

Чай Детокс
Чай Детокс
Чай Детокс
Чай Детокс
Чай Детокс

Чай Детокс Vireo

Чаената смес от годжи бери, ябълка и диви горски плодове притежава уникални детоксикиращи свойства. Тя ще пречисти тялото ви и ще стопли душата ви, съчетавайки сладникавия плодов аромат с безценни антиоксидантни качества - подарък за тялото и сетивата.

Състав: парченца ябълка, годжи бери, изсушени чрез замразяване къпини и ягода
Приготвяне: 10-12 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

23.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-DET-BG
  • Тегло: 75.00g

Чай “Детокс” - нов старт за вашето тяло

Детоксикирането на организма е процес, който се превърна в своеобразна “мода” в съвременния ни свят, но истината е, че това далеч не е нещо революционно ново в културата на човечеството.
Периодичното въздържание от животински, мазни и вредни храни днес наричаме с термините “диета”, “фастинг”, “детокс” и още половин милион други, но за предците ни това е било просто “пост”. А за тези преди тях - съвсем нормален начин на хранене.
Какво представлява детоксикирането на организма и как нашият чай “Детокс” го подпомага? Научете най-базовите неща в следващите редове.

Детокс?
Както интуитивно разбирате, детоксът представлява, най-общо казано, пречистването на човешкото тяло от натрупаните токсини. Те се акумулират вследствие на нездравословно хранене, стресов начин на живот, прекомерна употреба на алкохол, тютюнопушене, прием на лекарства, живот в замърсена среда и т.н. 
За съжаление, всички тези фактори са малко или много неизбежна част от живота ни в 21-ви век и най-доброто, което можем да направим, е да се опитаме да минимизираме вредите им. Детоксът представлява комплекс от стъпки, имащи за цел да помогнат на тялото да се освободи от натрупания токсичен товар, като по този начин подобрят общия здравословен статус, тонуса и цялостното качество на живот. 
Някои от основните компоненти на детоксикиращия курс, подпомагащ естествените пречиствателни способности на тялото, включват:
●    Ограничаване на приема на алкохол и на тютюнопушенето
●    Ограничаване на приема на захар, сол и преработени храни 
●    Фокус върху суровоядство за периода на детоксикацията
●    Прием на храни и напитки, богати на антиоксиданти и пребиотици
●    Подобряване на хигиената на сън
●    Увеличаване на приема на течности
●    Засилена физическа активност

Какво се опитваме да кажем? Че ако пиете чай “Детокс” след хамбургера и преди цигарата, едва ли ще постигнете нещо особено впечатляващо, освен, че ще се насладите на наистина приятния вкус на нашата чаена смес. 
Ако обаче използвате нашия чай като ваш верен спътник в един по-широк контекст на прочистване на организма, той би могъл да ускори процеса, благодарение на специално подбраните си съставки, притежаващи отлични антиоксидантни свойства.

Какво съдържа чай “Детокс” и как ще ви помогне да прочистите тялото си?
Всяка една от съставките на нашия detox чай е подбрана според антиоксидантното си действие така, че максимално да подобри резултатите от пречистването на тялото. Ето какво добавихме към нашата плодова смес:
●    Парченца ябълка, съдържащи различни фитохимикали, включително кверцетин, катехин, флоридзин и хлорогенна киселина. Всеки един от тях демонстрира мощни антиоксидантни свойства, доказани не по интуиция, а в лабораторни условия.
●    Годжи бери, което е “биещото сърце” на нашата детокс артилерия. То се използва в традиционната китайска медицина от над 2,000 години, а съвременната наука потвърждава неговите изключителни свойства да противодейства на вредните свободни радикали в тялото. Една от основните антиоксидантни съставки в плодът от годжи бери е зеаксантинът, който също така демонстрира отлични свойства за подобряване на зрението.
●    Ягоди и къпини, като представители на групата на горските плодове, традиционно считани и доказани като едни от най-мощните антиоксиданти в природата. Техните свойства се дължат на редица вещества, налични в тях, включително антоцианинните пигменти, eлагитанини и елагова киселина.

Тези съставки демонстрират не само отлични пречистващи свойства, а създават и една деликатна и естествено сладка плодова напитка, приятна за консумация дори без никакъв допълнителен подсладител.

Какво още трябва да знаете?
Чаената смес “Детокс” няма никакви противопоказания, подходяща е за хора от всички възрасти и може да се консумира по всяко време на денонощието. 
Тя не съдържа никакви изкуствени оцветители, аромати, или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество.
“Детокс” няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем. Той е създаден, за да стимулира постигането на по-бързи резултати в комплексния процес по пречистване на тялото, но не би имал задоволителен ефект, ако не предприемете и други стъпки в същата насока.

Етикети: Чай Детокс , Чай