Меню
Your Cart

Плодов чай Къпиново лято

Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято
Плодов чай Къпиново лято

Чай Къпиново лято Vireo

Елегантно и семпло плодово съвършенство с аромат на сладки дъхави гори, диви къпини и екзотична папая. Чаша чай, побираща в себе си топлия блян по онези лета, които никога не искаме да забравим... 

Състав: кубчета папая, цвят от хибискус, касис, боровинка, бъз, изсушени парченца ягода и малина.
Приготвяне: 10-12 минути 
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Приготвяне на студен чай: Направете запарка за 10-12 минути с гореща вода. По желание подсладете, след което изстудете с лед или в хладилник.

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.
 

23.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-BLS-BG
  • Тегло: 75.00g

Сън в плодова нощ, или за поезията на вкуса…

Касис, боровинки, парченца ягода и малина, аромат на сочни къпини… Нежната хармония на сладостта в чаената ни смес “Къпиново лято” има дъх на лятна гора, на свобода и на безвремие. Дъх, който изтича между пръстите ни, а ние не искаме и не искаме да го пуснем. 
Чай “Къпиново лято” е поезията на нашия каталог. Нашият най-сладък сън в плодова нощ и нашата горска феерия. Нашето бягство назад към едно друго време и един друг свят - по-диви, по-зелени, по-неопитомени, по-неразомагьосани. 

Ето какво добавихме към нашето “Къпиново лято”, за да го превърнем от плодово-билкова смес в една мъничка щипка изкуство:
● Микс от изсушени горски плодове - касис, боровинки, парченца ягода и малина, обогатени с естествен аромат на къпини - които са основата и душата на нашето творение. Ние искахме да създадем нещо по-специално от плодов чай - затова събрахме малките съкровища на гората, за да ги подадем в ръката ви като чаша чай.
●  Кубчета папая, с които да придадем нотка на тропическа екзотика, обогатяваща ароматно-вкусовия профил на сместа.
● Цвят от хибискус, наричан още каркаде или суданска роза. Неговите наситени рубинени окраски, в комбинация с леко киселия и тръпчив вкус избрахме, за да придадем характер на нашето “Къпиново лято” - защото сладостта не е така съвършена, ако не загатва собственото си несъвършенство.
● Цвят от бъз, избран, за да допринесе за стимулиращия аромат на диви треви, на свежест и на лято. Бъзът е съставката, превръщаща нашето “Къпиново лято” в уникална ободряваща напитка, отлична за консумация изстудена, в зноя на летните дни и вечери. 

Чаената смес “Къпиново лято” е подходяща за бременни жени, за деца и за хора от всички възрасти. Тя няма никакви противопоказания и може да се консумира по всяко време на денонощието. 
Чаят не съдържа никакви изкуствени оцветители, есенции или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество. Той няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем, но би могъл да въздейства позитивно на тялото поради силния си антиоксидантен ефект и високото съдържание на полезни вещества в неговите съставки.