Меню
Your Cart

Чай Рейки

Чай Рейки
Чай Рейки
Чай Рейки
Чай Рейки
Чай Рейки

Чай Рейки Vireo

Рейки е енергията, която протича вътре в нас и ни свързва с целия заобикалящ свят. Тя поддържа тялото, ума и емоционалния ни свят в оптимална форма, като ни прави по-пълноценни - както за самите себе си, така и за хората около нас. Ние създадохме за вас  истинското усещане за универсална енергия, комбинирайки природни съставки с доказани ефекти върху всички системи на човешкото тяло. 
 

Състав: стафиди, парченца ябълка, кубчета манго, лимонова трева, плод шипка, цвят от хибискус, корички портокал и морков, листенца коприва, листенца сладка черница, изсушени чрез замразяване парченца портокал и мандарина, слънчогледов цвят, слез, цвят от невен, цвят на роза, розови пъпки, шафранка.
Приготвяне: 5-10 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

19.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-REI-BG
  • Тегло: 75.00g

Чай “Рейки” - универсалната енергия на природата в полза на вашето здраве

Рейки е техника за облекчаване на стреса, освобождаване от негативните натрупвания и лекуване чрез силата на универсалната енергия. Рейки е свързване, докосване, свободно движение, единение и хармония - със себе си, с останалите хора и създания, със света. 
Защо кръстихме своята любима чаена смес именно “Рейки”? 
Заради богатия ѝ състав, обединяващ природните сили и репрезентиращ хармонията в най-чистия ѝ вид.
Заради безценните й свойства, подпомагащи баланса между физическо, психическо и емоционално здраве.
Заради пъстротата от цветове и аромати, създаващи перфектното единство. 

Какви за ползите на чай “Рейки” за вашето здраве?
Чаената смес “Рейки”, предлагана от Vitas е с изключително щедър и разнороден състав, комбиниращ подбрани плодове, билки, цветя и подправки. Тази съвършена композиция има силата не само да помилва сетивата, но и да активира редица процеси, протичащи в тялото, като по този начин подобри здравословното ви състояние и повиши качеството ви на живот. 
Някои от най-силно изразените свойства на чай “Рейки” включват:
● Антиоксидантно действие
Антиоксидантите и тяхната способност да улавят свободните радикали многократно са демонстрирали потенциала си за подобряване на цялостния здравословен статус на всички органи и системи в тялото. Част от антиоксидантите в чай “Рейки” включват бета-каротин (присъстващ в мангото и коричките от морков), флавоноиди (присъстващи в ябълката, копривата и цитрусовите плодове), полифенол (присъстващ в шипките, розата и черницата) и други.
● Имуностимулиращо действие
Някои от съставките на чай “Рейки” имат доказано от науката силно имуностимулиращо действие. Те включват шипка, портокал, мандарина и лимонова трева (поради високото естествено съдържание на витамин C в нейните плодове), шафран (поради наличието на биоактивни компоненти като алфа- и бета-каротин, пикрокроцин, шафранал и др.), хибискус (поради значителното съдържание на желязо) и други.
● Антибактериални свойства
Слезта несъмнено е една от най-специалните и най-ценните съставки в “Рейки”. В миналото, тя е използвана за третиране на открити рани, поради доказаните си антибактериални и противогъбични свойства. Съвременната наука установява, че екстрактът от слез също демонстрира обещаващи естествени антибиотични свойства срещу някои видове стафилококи.
● Балансиране на емоциите
Чай “Рейки” е специално създаден така, че да няма подчертано стимулиращо или подчертано успокояващо действие, а напротив - да пресъздаде богатството на природата така, че да въдвори баланс и хармония. Разнообразието от цветове, вкусове и аромати ще ви помогне “да се свържете със себе си”- което именно е основният постулат на рейки практиката. 
Съставките в чай “Рейки” са с доказан произход и гарантирано качество, така че да постигат в максимална степен ефектите, заложени в тях от природата.

Какво още трябва да знаете?
Чаената смес “Рейки” няма никакви противопоказания, подходяща е за хора от всички възрасти и може да се консумира по всяко време на денонощието. 
Не съдържа изкуствени оцветители, аромати, есенции или алергени. 
Чаената смес “Рейки” няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем.