Меню
Your Cart

Успокоителен чай Без паника

Успокоителен чай Без паника
Успокоителен чай Без паника
Успокоителен чай Без паника
Успокоителен чай Без паника
Успокоителен чай Без паника

Успокоителен чай Без паника

Уcпoĸoявaщитe cвoйcтвa нa маточината и жълтия кантарион ĸoмбиниpaxмe с фин вкус на малини, зa дa cъздaдeм cъвъpшeнoтo пpиpoднo cpeдcтвo зa бopбa cъc cтpeca и зaбъpзaния нaчин нa живoт. Зaщoтo пoняĸoгa пътят ĸъм дyшeвния миp e ĸpaтъĸ и минaвa пpeз пpaвилнaтa чaшa чaй.

Състав: парченца ябълка, жълт кантарион, листа маточина, листа малина, корен женско биле, малина, цвят син слез
Приготвяне: 10-12 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

 
23.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: T-NOP-BG
  • Тегло: 75.00g

“Без паника” - успокояващ антистрес чай за забавяне на темпото

Всеки един от нас има нужда от време на време да махне с ръка, да изпусне парата и да си поеме бавна и дълбока глътка въздух. 
Нека сега да заменим думата “въздух” с думата “чай”.
“Без паника” е глътка тишина. За всички тези от вас, чиито живот е твърде бърз, твърде шумен, твърде напрегнат и твърде изискващ. За всички тези от вас, които имат нужда от бутон “пауза”.

Как се случва магията?
Макар и откровено да вярваме в силата на добрите намерения, ние не разчитаме изцяло на тях, за да ви доставим глътката бавен живот, която заслужавате. Релаксиращото действие на чаена смес “Без паника” е пряко следствие от нейния състав, а част от ефектите, които той гарантира са именно:
● Бърз успокояващ ефект, постигнат благодарение на жълтия кантарион
● Естествено понижаване на кръвното налягане - едно от най-характерните свойства на маточината.
● Силно антиоксидантно действие, спомагащо за детоксикацията на тялото и правилните функции на всички системи, включително и нервната. Най-силните антиоксиданти в чай “Без паника” са ябълката и горските плодове.
● Ефективно повлияване на умора, тревожност и депресивни състояния, силно характерни за корена женско биле.
● Отпускане на мускулите, облекчаване на умората и напрежението, благодарение на цвета син слез.
Всички тези безценни свойства идват под формата на елегантна и плътна напитка с богат ароматен профил, подходяща за всяка част на денонощието и за всеки сезон.

Какво още трябва да знаете?
Чаената смес “Без паника” може да се консумира по всяко време, като е особено подходяща за вечерна напитка, поради изброените си по-горе уникални свойства да успокоява тялото по естествен начин. 
“Без паника” не съдържа никакви изкуствени оцветители или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество.
Всички позитиви за здравето, които носи чай “Без паника” са естествено допълнение към хигиената ви на бавно живеене, на пълноценна почивка, на здравословно хранене и на физическа активност. Чаят няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем, свързан с тревожност или депресия. 

*Да не се употребява при свръхчувствителност към жълт кантарион; бременност и кърмене, при повишена чувствителност към UV-лъчи (фоточувствителност)