Меню
Your Cart

Успокоителен чай Без паника

Успокоителен чай Без паника Vireo
Успокоителен чай Без паника Vireo
2-3 дни
Успокоителен чай Без паника Vireo
Успокоителен чай Без паника Vireo
Успокоителен чай Без паника

Успокоителен чай Без паника

Уcпoĸoявaщитe cвoйcтвa нa маточината и жълтия кантарион ĸoмбиниpaxмe с фин вкус на малини, зa дa cъздaдeм cъвъpшeнoтo пpиpoднo cpeдcтвo зa бopбa cъc cтpeca и зaбъpзaния нaчин нa живoт. Зaщoтo пoняĸoгa пътят ĸъм дyшeвния миp e ĸpaтъĸ и минaвa пpeз пpaвилнaтa чaшa чaй.

Състав: парченца ябълка, жълт кантарион, листа маточина, листа малина, корен женско биле, малина, цвят син слез
Приготвяне: 10-12 минути
Температура: 100°C
Дозировка: 2-3 гр. смес за чаша чай (300 мл)

Опаковката от 75 гр. е достатъчна за приготвянето на 30-35 чаши чай.

 
18.90 лв.
  • Наличност: 2-3 дни
  • Каталожен номер: T-NOP-BG
  • Тегло: 75.00g

“Без паника” - успокояващ антистрес чай за забавяне на темпото

Всеки един от нас има нужда от време на време да махне с ръка, да изпусне парата и да си поеме бавна и дълбока глътка въздух. 
Нека сега да заменим думата “въздух” с думата “чай”.
“Без паника” е глътка тишина. За всички тези от вас, чиито живот е твърде бърз, твърде шумен, твърде напрегнат и твърде изискващ. За всички тези от вас, които имат нужда от бутон “пауза”.

Как се случва магията?
Макар и откровено да вярваме в силата на добрите намерения, ние не разчитаме изцяло на тях, за да ви доставим глътката бавен живот, която заслужавате. Релаксиращото действие на чаена смес “Без паника” е пряко следствие от нейния състав, а част от ефектите, които той гарантира са именно:
● Бърз успокояващ ефект, постигнат благодарение на жълтия кантарион
● Естествено понижаване на кръвното налягане - едно от най-характерните свойства на маточината.
● Силно антиоксидантно действие, спомагащо за детоксикацията на тялото и правилните функции на всички системи, включително и нервната. Най-силните антиоксиданти в чай “Без паника” са ябълката и горските плодове.
● Ефективно повлияване на умора, тревожност и депресивни състояния, силно характерни за корена женско биле.
● Отпускане на мускулите, облекчаване на умората и напрежението, благодарение на цвета син слез.
Всички тези безценни свойства идват под формата на елегантна и плътна напитка с богат ароматен профил, подходяща за всяка част на денонощието и за всеки сезон.

Какво още трябва да знаете?
Чаената смес “Без паника” може да се консумира по всяко време, като е особено подходяща за вечерна напитка, поради изброените си по-горе уникални свойства да успокоява тялото по естествен начин. 
“Без паника” не съдържа никакви изкуствени оцветители или алергени - само 100% природни съставки с доказан произход и отлично качество.
Всички позитиви за здравето, които носи чай “Без паника” са естествено допълнение към хигиената ви на бавно живеене, на пълноценна почивка, на здравословно хранене и на физическа активност. Чаят няма за цел да замести пълноценното хранене или медикаментозното лечение при наличие на специфичен здравословен проблем, свързан с тревожност или депресия. 

*Да не се употребява при свръхчувствителност към жълт кантарион; бременност и кърмене, при повишена чувствителност към UV-лъчи (фоточувствителност)