Меню
Your Cart

Кафе за офиса

Висококачествени кафе дози за офиса, произведени от водещия италиански бранд Bonomi. Сместа съдържа 90% арабика и 10% робуста, а всяка отделна доза съдържа по точно 7 грама смес, което е златен стандарт при приготвянето на класическа чаша еспресо.

Индивидуално опаковани в хартиен филтър и алуминиева опаковка, съвременните дози за кафе гарантират перфектен баланс между екологична устойчивост и абсолютна безопасност за екипа на работното място. Приготвянето на кафе в корпоративна среда вече може да бъде с нулев контакт - бързо, удобно, хигиенично, и здравословно. 

При абонамент за закупуване на 100 или повече дози кафе на месец, Вие получавате кафемашина за хартиени дози RDL Mini напълно безплатно - заедно с гаранция за постоянна поддръжка или замяна в случай на нужда. 

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Дози кафе за офиса: италианско качество за Вашия екип

Хартиените дози кафе съчетават “най-доброто от двата свята” - кафе капсулите и обикновеното мляно кафе в големи опаковки.

За разлика от кафето на капсули, кафето на дози не съдържа пластмаса и генерира значително по-малко отпадъци, част от които са напълно органични. Единственият не-биоразградим отпадък след дозата кафе остава алуминиевата опаковка - тя е единственият начин, по който кафето не изветрява и запазва както качествата, така и аромата си.

За разлика от обикновеното мляно кафе, кафе дозата е много по-бърз, по-чист и по-хигиеничен начин за приготвяне на кафе в офиса. Тя не предполага нито допълнително почистване на кафемашината с филтър дози, нито възможност за разсипване, накапване или друг вид следи употреба. Достатъчно е да сложите единичната доза в машината, след което да я изкарате и изхвърлите. 

Хартиени монодози кафе Bonomi

С над вековна история, Bonomi се превръща в нарицателно за качество, перфекционизъм и висок клас изживяване, когато говорим за консумация на кафе.

Изработени от бразилски и индийски сортове кафе, дозите Bonomi гарантират направата на плътна и ароматна напитка с гъста пяна. Високото количество арабика за сметка на робуста в сместа, прави кафето подходящо за консумация и в по-късните следобедни часове, поради премереното съдържание на кофеин. 

Към всички дози кафе, предлагани в каталога на онлайн магазин Vireo.bg, ще получите безплатно хартиени чашки и пакетчета захар. Защото знаем, че съвършенството се крие в детайла!