Меню
Your Cart

Кафе на зърна Bonomi Rainforest 1 кг.

Кафе на зърна Bonomi Rainforest 1 кг.
Кафе на зърна Bonomi Rainforest 1 кг.

Кафе на зърна 100% арабика Bonomi Rainforest 1 кг.

Какво е Bonomi Rainforest?
 

Bonomi Rainforest е 100% Арабика, отгледана в защитени плантации в Индонезия, Централна и Южна Америка. Сместа е създадена специално за приготвяне на меко еспресо и напитки с добавено мляко.
Bonomi Rainforest се отличава с богат вкус, плодов аромат, флорални нотки и отличителни нюанси на тъмен шоколад.

85.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Каталожен номер: COF-BRF-BG
  • Тегло: 1.00kg

Защо да изберете Bonomi Rainforest?
Продуктът Rainforest на италианската марка Bonomi е официално сертифициран от Алианса за тропическите гори (Rainforest Alliance Certified™). Това гарантира стриктно спазване на екологичните изисквания за презервация на околната среда по време на всеки етап от производството.
Плантациите, родили кафените зърна Rainforest, функционират в съответствие с философията на “тройния баланс” - в полза на хората, в полза на планетата, в полза на икономиката. Това предполага спазването на стриктни стандарти в защитата служителите, на естественото биоразнообразие и на методите за справедлива търговия.
Кафе фермите, произвели суровината за Bonomi Rainforest, осигуряват хуманни и справедливи условия на труд на над 25 милиона души по света, поддържат насажденията си по екологичен начин, а в резултат отглеждат кафе със забележително качество и минимален негативен отпечатък върху планетата.
 
Тип: Кафе на зърна
Смес: 100% Арабика
Опаковка: 1 кг.
Интензитет: 4/5
Аромат: 3/5
Степен на изпичане: 4/5